14 Nisan Ortaokulu

Vizyon: 21.yüzyılda ve gelecek yüzyıllarda gelişmelerin önünde model ve lider bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Ülkemizin kalkınmasında ve evrensel sorumluluk üstlenen,eğitim sektörüne kalitesi ile öncülük eden,bilgiye ulaşan,kullanana,karar verme becerisi gelişmiş,girişimci bireyler yetiştirmek.Bunun için alt yapı ve üst yapı hazırlamak.Okulumuzun fiziki ve eğitim kalitesi modern ve mükemmel eğitim vermesini sağlamak.

Başarılar: Okulumuzun 2019-2020 Eğitim Öğretim yılındaki Merkezi sınav başarısı: 5 Fen Lisesi 3 Sosyal Bilimler Lisesi 11 Nitelikli okul (Anadolu Lisesi,Mesleki Teknik Lise,İmam Hatip Lisesi vb.)

Saatler: 08.20-15.30
Isınma: Okulumuz kömürle çalışan merkezi kalorifer sistemiyle ısınmaktadır.
Yabancı Dil: İngilizce
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuzun 2019-2020 Eğitim Öğretim yılındaki Merkezi sınav başarısı: 5 Fen Lisesi 3 Sosyal Bilimler Lisesi 11 Nitelikli okul (Anadolu Lisesi,Mesleki Teknik Lise,İmam Hatip Lisesi vb.)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04725112098

WEB - https://diyadin14nisanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Murat Mahallesi Özgür Azer Kurak Caddesi Diyadin/Ağrı

Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim verilmektedir.

Adres - Murat Mahallesi Özgür Azer Kurak Caddesi Diyadin/Ağrı

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup Ağrı il merkezine 50 km uzaklıktadır.